Dr. Roló

Redőny, reluxa, szúnyogháló, rovarháló, roletta, árnyékolástechnika, szalagfüggöny

Szúnyog-invázió!!!

Lassan itt a nyár, a kellemes esték a teraszon a egy pohár bor mellett, barátokkal. Valljuk be sokszor megzavarják ezt a kisebb rovarok, elsősorban szúnyogok idegesítő hadjárata. Az enyhe tél következményeivel sajnos számolnunk kell, a hideg évszak, fagyos napok megtizedelik az állományt, azonban az idén itt-ott könnyen átvészelhették a telet. Így május elején is már sokan vannak, a Balatonnál már most eléri az óránként csípésszám a harmincat, helyenként ötvenet. Ez az érték a kémiai irtás küszöbértéke.
Javíthat a helyzeten, ha ablakainkra, ajtóinkra szúnyoghálót szereltetünk, ezzel is védve önmagunkat az éjszakai szúnyoghadjárattól. A sűrű szövésű szúnyoghálók alumínium és műanyag kerettel is rendelhetőek. Könnyen, kb. 1 órás munkával, nagyobb munkálatok nélkül is beszerelhetőek.
Ha szeretne kellemes, szúnyogmentes övezetet, keressen minket bizalommal!

Kihívás

Senki sem gondolná, hogy szalagfüggönyt éjszaka kell szerelni. Főleg, a redőny szezon előtt. Pedig az állítás igaz, ha a munka egy bevásárló központ tetováló szalonjának felkérése. A bevásárló központ nem engedélyez semmilyen szerelési munkálat elvégzését napközben, csak és kizárólag éjszaka 1 – 6 között. Még kedvesebb a történet úgy, ha az árnyékolástechnikával foglalkozó szakember, ehhez a munkálathoz hozzákezd egy fúróval – a szalagfüggöny felrakásához ez mindenképpen szükséges eszköz – s megjelenik a biztonsági őr. Mert nem elég az, hogy éjszaka kell csinálni, a biztonsági szolgálatnak is be kell jelenteni. Az éjszakai kaland jól sikerült, a szalagfüggöny felkerült.

© 2024 Dr. Roló

Theme by Anders NorenUp ↑